Care sunt avantajele scuterelor?

Care sunt avantajele scuterelor?

Nu este neobisnuit sa vezi multe strazi europene si asiatice pline de scutere electrice sau pe benzina, dar americanii par sa prefere in continuare automobilele in general pentru a face chiar si cele mai mici comisioane. Trotinetele au mai multe avantaje fata de automobile si motociclete atunci cand vine vorba de eficienta si confort, dar convingerea publicului american sa adopte aceste avantaje continua sa fie o provocare pentru producatorii de trotinete.

Intr-o perioada in care costurile combustibilului sunt ridicate, un avantaj evident al scuterelor este economia de combustibil. Umplerea rezervorului de benzina al majoritatii scuterelor implica doar o fractiune din cheltuielile pe care le implica mentinerea rezervorului unei masini obisnuite plin. Pentru cei care au un buget restrans, costul mentinerii scuterelor in stare de functionare este neglijabil in comparatie cu cel al automobilelor. Deoarece astfel de scutere pot fi echipate cu compartimente de depozitare suplimentare si mentin viteza pe strazile din oras, multe comisioane locale pot fi efectuate cu un singur rezervor de benzina sau cu o incarcare electrica completa.

Chiar si cele mai scumpe scutere de pe piata actuala sunt vizibil mai putin costisitoare decat motocicletele si masinile economice. Cerintele de asigurare pentru scutere sunt, de obicei, mai putin restrictive decat o acoperire de raspundere civila echivalenta pentru autoturisme si motociclete. Multi oameni considera ca motocicletele sunt greu de manevrat si nu sunt practice pentru activitatile zilnice, cum ar fi cumparaturile sau deplasarea la serviciu. Chiar si cea mai economica masina poate necesita plati lunare substantiale, pe langa taxele de inmatriculare si asigurarea obligatorie. Scooterele, pe de alta parte, sunt mult mai usor de manevrat decat motocicletele si rareori se confrunta cu tipul de daune sau de raspundere pe care le poate suferi chiar si cel mai mic automobil.

Multi conducatori de scutere considera ca motocicletele sunt prea greu de manevrat.

Un alt avantaj pe care scuterele il au fata de vehiculele mai mari este parcarea si depozitarea. In multe orase mari, gasirea unui loc de parcare adecvat pentru o masina poate implica bucle nesfarsite pe strazile aglomerate sau taxe suplimentare intr-un garaj de parcare. Destinatia poate fi inca la cateva strazi distanta, lasandu-i soferului putine optiuni decat sa mearga pe jos.

Trotinetele pot fi parcate in mod legal in rastelurile pentru biciclete sponsorizate de oras sau fixate cu lanturi de obiecte solide pe trotuar. Acest lucru inseamna ca proprietarii de trotinete pot gasi adesea o parcare adecvata aproape oriunde de-a lungul traseelor planificate. Trotinetele pot, de asemenea, sa mentina vitezele de circulatie din oras, ceea ce le face mai putin un potential pericol decat biciclistii sau pietonii.

Sper sa iti fi fost de ajutor aceste informatii , iar daca cauti un magazin online de piese scuter , iti recomandam  sa vizitezi unimotors.ro , un magazin online cu vechime si renume pe piata noastra ce iti ofera piese si accesorii – motociclete scutere / ATV

Fotografie de la Tim Gouw: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/vehicul-vintage-planta-plante-240222/

Distribuie articol:


Publicat pe

in

de

Tags: