6 motive sa iti cumperi o masa de foosball

6 motive sa iti cumperi o masa de foosball

Fotbalul de masa este un joc super distractiv si o activitate perfecta de relaxare pentru diferite categorii de oameni, de la copii pana la seniori. Fie ca esti un freelancer care lucreaza de acasa sau vrei sa iti petreci altfel weekendurile cu prietenii, vei avea destule motive sa te bucuri de o masa de fotbal la tine acasa.

Iata numai 6 dintre aceste motive:

Petreci mai mult timp cu familia si prietenii

Si colegii de munca iti vor deveni mai apropiati daca ii inviti la un joc prietenos la tine acasa. Insa chiar daca nu faci acest lucru, cu siguranta vei petrece mai mult timp de calitate cu familia si prietenii.

Va imbunatatiti abilitatile de comunicare

Pe langa faptul ca veti petrece mai mult timp de calitate impreuna, aveti sansa si sa invatati sa comunicati mai bine. Puteti juca foosball in timp ce vorbiti despre cum v-a mers ziua, planuri de viitor etc. Foosball-ul este perfect si pentru a cladi relatii noi cu rude cu care te vezi rar, si pentru introvertii din familie, care se deschid mai rar.

Foosball-ul incurajeaza comunicarea deoarece este foarte dificil sa joci fara sa comunici cu partenerul de joc. Astfel, daca ai copii, si ei vor invata importanta comunicarii in timp ce se joaca fotbal de masa.

Ai ocazia sa fii competitiv cat de des iti doresti

Fotbalul de masa poate fi un joc foarte competitiv. Daca iti place competitia, o masa de fotbal iti va oferi posibilitatea unui joc intens in propria casa. Chiar daca poate parea, pentru unii, un simplu joc intre prieteni, foosball-ul poate deveni destul de competitiv, ceea ce te poate incuraja sa iti dezvolti abilitatile.

Te mentine activ

Fotbalul de masa nu se compara cu fotbalul clasic ca nivel de efort fizic pe care il presupune, dar poate fi considerat o forma de exercitiu fizic. Cand joci fotbal de masa iti folosesti bratele, umerii, incheieturile, mainile si picioarele incontinuu. Aceste miscari ajuta la imbunatatirea circulatiei. In plus, pe langa faptul ca este o forma de exercitiu fizic, fotbalul de masa poate fi folosit pentru reabilitarea fizica a celor care sufera de artrita. Jocul implica miscarea incheieturilor si ajuta la mentinerea flexibilitatii lor.

Nu in ultimul rand, fotbalul de masa ajuta la imbunatatirea coordonarii mana-ochi. Jucand frecvent, reflexele si timpul tau de reactie vor deveni mult mai rapide.

Iti poate schimba intreaga atmosfera din casa

Pe langa beneficiile fizice si mentale, o masa de fotbal poate servi si ca un element decorativ important in casa ta. Daca iti place sa iti aranjezi casa conform propriei viziuni, si ai o pasiune puternica pentru fotbalul de masa, vei descoperi ca poti alege o masa de fotbal cu stil, care sa fie centrul viziunii tale. Poti gasi pe piata mese de fotbal care sa se potriveasca cu aproape orice stil decorativ.

Concluzie

O masa de foosball nu este o necesitate pentru casa ta, insa poate avea o multime de beneficii pentru tine si familia ta. In plus, exista si modele care nu sunt foarte costisitoare, si sunt durabile in general, astfel incat merita investitia.

Distribuie articol:


Publicat pe

in

,

de

Tags: